Edelsmeden / sieraadvormgeving (kort)

voor beginners en gevorderden
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Dinsdag
Dagdeel
Avond
Duur
10 lessen
Gestart op
29-1-2019
Lestijd
19:30 - 22:00 (150 min)
Prijs
€ 227,00
Materiaal
€ 20,00
Locatie
Docent
Code
53631
Inschrijven niet mogelijk
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Neem contact op

Deze cursus zit helaas helemaal vol.

Een cursus om door een ringetje te halen!

Wil je ontdekken hoe geweldig edelsmeden is? In deze cursus doorloop je het hele proces. Aan de hand van een aantal opdrachten leer je de basisvaardigheden van het edelsmeden: ontwerpen, zagen, vijlen, solderen, polijsten en nog veel meer. Je werkt vanaf het begin aan een object dat je ook echt kunt dragen, zoals een armband, ring of broche.

Na deze opdrachten ga je steeds meer je eigen weg en ontdek je wat het beste bij je past. Smelten, gieten, emailleren, etsen; je mag alles onderzoeken. Je ontwerpt, voert uit en leert je eigen stijl steeds beter kennen. Ook gevorderden kunnen zich hier blijven ontwikkelen.

Lees meer
Met de andere cursisten (zowel beginners als gevorderden) werk je in een goed geoutilleerde ruimte onder professionele begeleiding van een vakdocent. Er is veel individuele aandacht en je leert ook van de processen van de anderen.
 
Aanvullende informatie:
  • De groep bestaat uit maximaal 8 cursisten.
  • De metalen (niet-edelmetaal en zilver) en fournituren die je gebruikt voor je werkstukjes zijn voor eigen rekening en kunnen tijdens de les bij de docent gekocht worden.