Keramiek kort

maak in 5 lessen kennis met keramiek
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Donderdag
Dagdeel
Avond
Duur
5 lessen
Gestart op
21-3-2019
Lestijd
19:30 - 22:00 (150 min)
Prijs
€ 114,00
Materiaal
€ 10,00
Locatie
Docent
Code
53540
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
In deze korte keramiekcursus krijg je de mogelijkheid om met het materiaal waarmee keramisten werken, aan de slag te gaan. Voor wie niet eerder met klei of glazuren heeft gewerkt vormt de cursus - aan de hand van verschillende opdrachten - een uitstekende kennismaking. De verschillende opdrachten zijn zodanig uitgekozen dat je aan het eind meerdere bruikbare producten mee naar huis kan nemen. In vijf lessen krijg je een goed idee hoe er in de jaarcursussen keramiek wordt gewerkt.
Lees meer
Deze korte cursus is ook toegankelijk voor cursisten van de jaarcursussen die nog een paar weken langer door willen gaan óf cursisten die de introductieles draaien hebben gevolgd en nog wat langer op de draaischijven willen oefenen.