Fotobewerking

leer wat goede nabewerking voor je foto's doet
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Maandag
Duur
10 lessen
Gestart op
13-11-2018
Prijs
€ 231,00
Materiaal
€ 10,00
Locatie
Code
53210
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Fotobewerking is een vak apart. In deze cursus leer je je eigen foto's via de computer te verbeteren of zelfs compleet te veranderen.

Elke foto heeft een bepaalde mate van nabewerking nodig. Je wilt tenslotte het maximale uit je beeld halen. Soms kan dat met een subtiele aanpassing, maar op andere momenten ga je liever wat rigoureuzer of creatiever aan de slag.

Lees meer

In 10 lessen leer je met behulp van Photoshop Elements en/of Photoshop CS de mogelijkheden op het gebied van nabewerking kennen. Sommige bewerkingen zijn eenvoudig, zoals verscherpen, contrast en kleur aanpassen of een andere uitsnede maken; anderen zijn meer complex, zoals zwart/wit-omzettingen, HDR-foto's en RAW-bewerkingen.

Deze cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten en is ook goed te volgen als je werkt met oudere (of andere) versies van PS Elements of Photoshop.

Aanvullende informatie:

  • De groep bestaat uit maximaal 13 cursisten.