Portretfotografie

maak je portretten professioneler, gevarieerder en origineler
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Zaterdag
Dagdeel
Ochtend
Duur
5 lessen
Gestart op
8-12-2018
Lestijd
10:00 - 13:00 (180 min)
Prijs
€ 145,00
Materiaal
€ 7,00
Locatie
Docent
Code
53160
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Een goede foto maken lukt je inmiddels wel. De belichting en compositie heb je onder controle en ook aan je creativiteit ligt het niet. Maar waarom blijft het dan zo moeilijk om een goed portret te maken?

In 5 lessen kom je erachter dat communicatie en aansturing van je model van zeer groot belang zijn voor het eindresultaat. En dat vergt wat oefening. Naast de theorie is er vooral veel ruimte voor zelf fotograferen.

Lees meer

In deze compacte cursus leer je onder andere over de verschillende soorten portretten, zoals bijvoorbeeld het zakelijk portret, het documentair portret, straatportret, maar ook kinderfotografie, beauty- of modelfotografie en hun aandachtspunten. Daarnaast leer je over lichtgebruik en nabewerking.

Ook het aansturen van en communiceren met je model is een belangrijk onderdeel van de cursus. Je krijgt praktische tips en soms pas je enscenering toe, waardoor je portretten professioneler, gevarieerder en origineler worden.

De noodzakelijke techniek staat zo veel mogelijk in dienst van de creativiteit. Je fotografeert op je eigen niveau, waarmee deze cursus zowel geschikt is voor beginners met wat algemene fotografie-ervaring als voor gevorderden.

Aanvullende informatie

  • De groep bestaat uit maximaal 12 cursisten.