Portfolio fotografie

voor gedreven en bedreven amateurfotografen
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Dinsdag
Duur
10 lessen
Gestart op
12-10-2017
Prijs
€ 235,00
Locatie
Code
53122
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)
Jij bent een gedreven en bedreven (amateur)fotograaf en wil je werk verbeteren, verdiepen én aan publiek tonen. Bouw in deze cursus aan je portfolio onder professionele begeleiding van de docent.

De cursus bestaat uit maandelijkse werkbesprekingen, waarin je je eigen werk analyseert, een richting kiest en op onderzoek gaat. De cursus sluit je af met een expositie, die je met de andere cursisten samen organiseert.

Lees meer

Je begint met een sterkte/zwakte-analyse van je werk. Waarin ben je goed? Waarin minder en waarin wil je jezelf verbeteren? Wie ben jij en hoe zie je dat in je foto's terug? Na de analyse formuleer je voor jezelf een opdracht of werkrichting, met in je achterhoofd suggesties van medecursisten en de docent.

Met die opdracht aan jezelf start je een fotografische zoektocht. Dat betekent veel fotograferen, veel analyseren, aanscherpen en de resultaten bespreken. Het is een zoektocht waarbij het nauwelijks gaat om techniek, maar des te meer om beeld. We bespreken samen hoe beeld geladen en gelaagd kan zijn en hoe beeld communiceert.

Zo werk je toe naar de uiteindelijke presentatie, waarvoor jij zelf je werk selecteert en kiest voor de vorm van presenteren. Ook de organisatie van de tentoonstelling ligt in handen van jou en je medecursisten. Jullie plannen, voeren uit, richten in, benaderen de pers en verzorgen de uitnodigingen voor de opening. Kortom: een stevige en pittige cursus, waarvan je veel leert!

Aanvullende informatie

  • De groep bestaat uit maximaal 12 cursisten.