Fotografie gevorderd

vervolg op de basis- en vervolgcursus
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Donderdag
Dagdeel
Avond
Duur
30 lessen
Gestart op
4-10-2018
Lestijd
19:30 - 22:00 (150 min)
Prijs
€ 453,00
Locatie
Docent
Code
53115
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Je kunt pas een eigen stijl creëren als je gepassioneerd, creatief en bevlogen bent. In deze fotografiecursus word je hierin uitgedaagd. Vooral het proces staat centraal.

Tijdens de gevorderdencursus fotografie gaan we werken vanuit het totale creatieve proces, waarbij er steeds minder kaders bij de diverse opdrachten worden gegeven. Dat is intensief, zeker omdat beeldend en inhoudelijk een beroep gedaan wordt op je creatieve ontwikkeling.

De docent spoort je graag aan om verder te gaan dan enkel mooie plaatjes schieten. Door onverwachte wendingen in de lessen word je uitgedaagd om anders te gaan kijken. Daardoor ga je vanzelf meer inhoudelijk te werk, leer je je verhalen beeldend te vertellen en durf je buiten je comfortzone te treden.

Lees meer

Tijdens de werkbesprekingen word je verder op weg geholpen en krijg je tips en feedback van je medecursisten en de docent. Bovendien werk je doorlopend aan jouw eigen opdracht waarbij je gecoacht wordt door de docent. Ook zijn er praktijkdagen in weekeinden gepland. De werkbespreking doen we klassikaal.

Deze cursus is een voorbereiding naar de Fotogroep Eigen Stijl. In overleg met de docent kun je doorstromen naar deze vervolgcursus. We bekijken in overleg welke groep of vorm het beste past bij jouw werk, ambities en wensen.

Aanvullende informatie:

  • Neem pen en papier of procesboek mee naar de les.
  • Voorkennis: basis- en vervolgcursus fotografie.