Fotografie basiscursus

voor beginnende fotografen
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Maandag
Dagdeel
Avond
Duur
30 lessen
Startdatum
16-9-2019
Lestijd
19:30 - 22:00 (150 min)
Prijs
€ 468,00
Materiaal
€ 15,00
Locatie
Docent
Code
53110
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Heb jij een spiegelreflex- of systeemcamera en wil je daar graag goed mee om leren gaan? Ontdek alles over techniek, compositie én over creativiteit in deze zeer brede cursus fotografie.

Je leert veel over de werking en mogelijkheden van je camera, maar zéker ook over het inhoudelijke en creatieve aspect. Je gaat werken met sluitertijden, diafragma en witbalans, maar ook vormgevingsaspecten als compositie, licht, kleur en vorm komen ruim aan bod. Dat maakt de cursus veelzijdig en breed en daarmee geschikt voor iedere (beginnende) fotograaf die graag goede foto’s leert maken met zijn of haar toestel.

Lees meer

In de praktijklessen, thuisopdrachten en tijdens foto-excursies komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals het portret, landschap, macro en architectuur. Daarnaast is in de cursus ook aandacht voor nabewerking, presentatie en materiaal.

Telkens wordt op een andere manier iets van je gevraagd en krijg je nieuw materiaal aangereikt: bijvoorbeeld foto's van bekende fotografen en cursisten. Ook besteden we aandacht aan de presentatie van je foto's. Uiteindelijk presenteer je een selectie van je werk in een tentoonstelling aan het einde van het seizoen.

Aan het eind van de cursus kun je niet alleen goed uit de voeten met je camera, ook je resultaten zullen duidelijk verbeterd zijn, zowel technisch als creatief!

Aanvullende informatie

  • Neem je camera, pen en papier mee naar de eerste les.
  • De groep bestaat uit 12 tot 16 cursisten.