Jongerenatelier (vol)

tekenen, schilderen en ruimtelijke kunst
Leeftijd
Jongeren
Dag
Zaterdag
Dagdeel
Ochtend
Duur
30 lessen
Gestart op
28-10-2017
Lestijd
10:00 - 12:00 (120 min)
Prijs
€ 299,00
Materiaalkosten
€ 20,00
Locatie
Docent
Code
52860
Inschrijven niet mogelijk
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Neem contact op

Tekenen, schilderen en ruimtelijk werk maken. Beeldende kunst spreekt je aan en je ontdekt graag nieuwe dingen. Dan zit je op je plek in deze cursus, met leeftijdgenoten die net als jij graag hun creativiteit maximaal benutten!

Deze cursus biedt jou alle ingrediënten om een volwaardig kunstwerk te maken. Elke opdracht bestaat uit een afgerond geheel waarin je beetje bij beetje meer te weten komt over de teken-, schilder- en ruimtelijke kunst.

Een les duurt soms één ochtend, maar er zijn ook technieken en materialen waarmee je langer aan een opdracht werkt. Goed leren tekenen en schilderen vraagt veel concentratie, geduld en oefening. Het gaat niet vanzelf.

Lees meer

Je krijgt opdrachten die te maken hebben met een onderdeel van de beeldende kunst. Binnen die opdracht heb je alle vrijheid om je eigen ideeën te volgen.

Je werkt met verschillende technieken en materialen, van potlood en houtskool tot allerlei krijtsoorten. Ook schilderen komt uitgebreid aan bod. Door kleuropdrachten leer je omgaan met verschillende soorten verf en technieken.

Je werkt ook met ruimtelijke materialen. Dat kan klei zijn, of metaal, papier, karton, kunststoffen, soms in combinatie met elkaar, net zoals het uitkomt. Natuurlijk komen er ook druktechnieken aan bod, soms makkelijke, waarmee je snel kunt werken, maar soms ook wat ingewikkelder.

Je werkt in een gezellige groep in een open sfeer, waarin aandacht is voor de wereld om je heen, voor elkaars werk en natuurlijk voor je persoonlijke ontwikkeling. Je zal versteld staan van het werk dat je mee naar huis neemt!

Aanvullende informatie

  • Houd er rekening mee dat je kleding vies kan worden.
  • De groep bestaat uit 12 tot 16 jongeren.