Tekenen en schilderen

voor kinderen in groep 3 t/m 8
Leeftijd
Kinderen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Middag
Duur
30 lessen
Gestart op
4-10-2017
Lestijd
13:30 - 15:00 (90 min)
Prijs
€ 225,00
Materiaalkosten
€ 20,00
Locatie
Docent
Code
51830
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)
Thuis pak je wel eens papier en potlood om te gaan tekenen. Jij vindt dat leuk! Want als je tekent dan kun je maken wat je wilt. Wil je dat alles nóg beter lukt? Schrijf je dan in voor deze lessen.

Soms begin je zomaar te tekenen. Het is dan een verrassing wat er allemaal op het papier komt te staan. Mensen, vreemde figuren, rare dieren, bloemen of gebouwen? Tekenen, natekenen, schilderen: het wordt allemaal nog mooier en leuker als je meedoet aan de teken- en schildercursus van CKE.

 

Lees meer

Je leert in de lessen hoe je nieuwe dingen voor elkaar moet krijgen. Hoe je veel diepte krijgt in je tekening bijvoorbeeld, of hoe je felle en zachte, warme en koele kleuren maakt. Natuurlijk gebruik je ook nieuwe materialen. Heb je wel eens iets gemaakt met pastelkrijt, houtskool, contékrijt of grafietpotlood? Prachtig tekenmateriaal!

Iedere les is er een nieuw onderwerp. Soms kiezen we voor een bekend thema: stilleven, bloemen en planten, model, portret, landschappen. Andere keren doet de fantasie het werk.

In een gezellige sfeer leer je samen met de andere cursisten steeds iets nieuws, altijd op je eigen niveau. Teken maar vlug in voor deze cursus!

Aanvullende informatie

  • Het is slim om kleding te dragen die vies mag worden of een schort mee te nemen.
  • De groep bestaat uit 12 tot 16 kinderen.