Jeugdatelier

voor kinderen in groep 1 t/m 5
Leeftijd
Kinderen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Middag
Duur
30 lessen
Gestart op
26-9-2018
Lestijd
15:30 - 17:00 (90 min)
Prijs
€ 232,00
Materiaal
€ 20,00
Locatie
Docent
Code
51810
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Hou jij ervan om dingen te creëren, te maken? Kom dan naar het Jeugdatelier! Met verschillende materialen en technieken ontdek je op welke manier jij het liefst werkt.

In het Jeugdatelier kun je heel veel verschillende dingen verzinnen en maken. We werken met allerlei technieken en materialen, bijvoorbeeld: grafiek (o.a. monotype, lino en stempels maken), schilderen, ruimtelijke opdrachten (met draad, wasfiguren, papiermaché, klei of textiel). Heel veelzijdig!

 


 

Lees meer

Uiteindelijk ga je merken welke techniek en welk materiaal voor jou het beste werken om je verhaal mee te vertellen. Want daar draait het om: een vorm vinden om jouw verhaal te verbeelden.

Je leert niet alleen van de docent, maar zeker ook van de andere kinderen en hun werkstukken. Leerzaam en gezellig dus. Ontdek het in het Jeugdatelier!

Aanvullende informatie:

  • Trek kleding aan die vies mag worden of neem een schort mee.
  • De cursusgroep bestaat uit 12 tot 16 kinderen.