Musical jongeren

basis en vervolgcursus voor jongeren van 12 tot 18 jaar
Leeftijd
Jongeren
Dag
Woensdag
Dagdeel
Middag
Duur
30 lessen
Gestart op
19-9-2018
Lestijd
17:00 - 19:00 (120 min)
Prijs
€ 336,00
Locatie
Docent
Code
82001
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Hou je van zingen, dansen en acteren? Dan is musical echt iets voor jou. Het enige wat je mee moet nemen is plezier en een beetje lef. De rest leer je vanzelf.
 
Bij musical krijg je les in de vakken spel, dans en zang. Ieder vak wordt gegeven door een gespecialiseerde docent. Samen vormen zij een docententeam dat zorgt voor leuke en uitdagende lessen.
Lees meer
In de lessen ligt de nadruk op het spelen, zingen en dansen in een groep. Denk aan wat het ensemble doet in een 'echte' musical. Het ensemble neemt de groepsrollen en bijrollen op zich. Het zijn keiharde werkers binnen de musical. Bijna iedere grote musicalster begint in het ensemble.
 
De cursus is verdeeld in lesblokken. In het blok eerste train je spel, dans en zang voornamelijk los van elkaar. Dit doen we om ervoor te zorgen dat je een goede basis legt en dat je weet wat de losse vakken inhouden.