Musical Kids Blixembosch

basiscursus voor kinderen van 6 tot 9 jaar
Leeftijd
Kinderen
Dag
Maandag
Duur
30 lessen
Gestart op
5-10-2017
Prijs
€ 326,00
Locatie
Code
81013
Inschrijven niet mogelijk
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Neem contact op

Deze cursus is helaas niet van start gegaan. Wil je informatie over musicalles (in Blixembosch), neem dan contact op met Coraline Demos via coraline.demos@cke.nl.

Hou je van zingen, dansen en acteren? Dan is musical echt wat voor jou. Het enige wat je mee moet nemen is plezier en een beetje lef. De rest leer je vanzelf.

Het leukste van musical is dat toneelspelen, zingen en dansen samen komen. Soms ligt het accent op het ene vak en een andere keer weer meer op het andere. Maar de balans kan ook zo maar mooi verdeeld zijn over alle drie.

Het team van drie vakdocenten kijkt naar ervaring en mogelijkheden van de cursisten en gaat daarmee aan de slag om het echte musicalgevoel boven water te krijgen.

Bijna ieder musicalster begint in een ensemble en legt daar de basis om te oefenen en uit te groeien in waar hij of zij goed in is. De lessen zijn erop gericht zijn om de basis aan te leggen en dat gebeurt aan de hand van themablokken met materiaal uit bekende musicals.

Lees meer

Bij de keuze van het materiaal wordt naar de leeftijdsamenstelling van de groep gekeken. Individuele aandacht en de totale groepsontwikkeling, samen met het plezier beleven aan de les, staan voorop.

Na een jaar kennismaken met deze tak van theatermaken en leren binnen de drie vakken, hopen we dat er voldoende basis en plezier ontwikkeld is om de stap naar het vervolgjaar te maken.

Rond kerst is er een presentatiemoment voor de groep en een klein publiek in de vorm van een open les. Uiteindelijk wordt toegewerkt naar een eindpresentatie, waarin deelnemers uit verschillende groepen zich zullen laten zien als ware musicalsterren.