Musical Kids 7

basiscursus voor kinderen van groep 7, niveau 1
Leeftijd
Kinderen
Dag
Maandag
Dagdeel
Middag
Duur
34 lessen
Gestart op
2-9-2019
Lestijd
16:15 - 17:45 (90 min)
Prijs
€ 390,00
Locatie
Docent
Code
81013
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Register

Details of participant

Enter a valid date of birth.
Enter a valid house number.


Amounts up to € 200 are usually deducted in 1 instalment (one-off authorisation)
Amounts of € 200 or more are always deducted by direct debit in 2 instalments (standing order)


We sometimes take photos or videos during classes, which we then use for our website, social media channels and / or print media. We would like to have your permission for this use. If you object to such use, we will make sure that neither you nor your child will appear as a result of any recordings. Unfortunately, we cannot take this into account in the event of public activities or performances.
Hou je van zingen, dansen en acteren? Dan is musical echt wat voor jou. Het enige wat je mee moet nemen is plezier en een beetje lef. De rest leer je vanzelf.

 .

Lees meer

Over de musicalschool
Bij musicallessen van CKE krijg je les in de vakken spel, dans en zang. Ieder vak wordt gegeven door een docent die gespecialiseerd is in een van deze vakken. Deze drie docenten vormen het docententeam. Zij zorgen voor leuke en uitdagende lessen.

In de lessen ligt de nadruk op het spelen, zingen en dansen in een groep. Het beste kun je denken aan wat het ensemble doet in een 'echte' musical. Het ensemble neemt de groepsrollen en bijrollen op zich. Het zijn de keiharde werkers binnen de musical. Bijna iedere grote musicalster begint in het ensemble.

De lessen zijn verdeeld in 4 lesblokken. In het eerste train je spel, dans en zang voornamelijk los van elkaar. Dit doen we om ervoor te zorgen dat je een goede basis legt en dat je weet wat de losse vakken inhouden. Vervolgens kiezen we een thema en gaan we de vakken integreren. In blok 3 wordt er weer in de vakken apart getraind en tot slot gaan we werken aan een eindpresentatie. Deze vindt plaats in de theaterzaal van CKE.

 

De lessen zijn op leeftijdsniveau aangepast aan de beleving van de kinderen.

 

Kledingadvies: een zwarte jazzpants met een t-shirt, sokken of danssneakers