Musical Kids

(basis)cursus voor kinderen van 8 tot 12 jaar
Leeftijd
Kinderen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Middag
Duur
30 lessen
Gestart op
4-10-2017
Lestijd
15:15 - 16:45 (90 min)
Prijs
€ 326,00
Locatie
Code
81002
Inschrijven niet mogelijk
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Neem contact op

Deze cursus is helaas vol. Op maandag 15 januari start een nieuwe cursus Musical Kids van 15 lessen. De eerste les ben je welkom om een keer proef te draaien. Liever voor die tijd een keer uitproberen? Dan kan je ook in deze les woensdag terecht.

Hou je van zingen, dansen en acteren? Dan is musical echt iets voor jou. Het enige wat je mee moet nemen is plezier en een beetje lef. De rest leer je vanzelf.

Bij musical krijg je les in de vakken spel, dans en zang. Ieder vak wordt gegeven door een gespecialiseerde docent. Samen vormen zij een docententeam dat zorgt voor leuke en uitdagende lessen.

Lees meer

In de lessen ligt de nadruk op het spelen, zingen en dansen in een groep. Denk aan wat het ensemble doet in een 'echte' musical. Het ensemble neemt de groepsrollen en bijrollen op zich. Het zijn keiharde werkers binnen de musical. Bijna iedere grote musicalster begint in het ensemble.

De cursus is verdeeld in lesblokken. In het blok eerste train je spel, dans en zang voornamelijk los van elkaar. Dit doen we om ervoor te zorgen dat je een goede basis legt en dat je weet wat de losse vakken inhouden.

Aanvullende informatie:

  • Deze cursus is geschikt voor beginners als vervolgcursus voor kinderen die Musical Kids 6-8 jaar hebben gevolgd.