Toneel 1 en 2

voor beginners en gevorderden
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Avond
Duur
15 lessen
Gestart op
19-9-2018
Lestijd
19:30 - 22:00 (150 min)
Prijs
€ 275,00
Locatie
Docent
Code
73004
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Toneelspelen kun je leren. Toneel 1 en 2 is gericht op het verkennen en kennismaken met theater, door middel van het spelen van scenes vanuit improvisatie of tekst.

Deze cursus is met name gericht op spelplezier, durf en het vergroten van je verbeelding. Je durft de ruimte te gebruiken en te nemen op het podium.

Bij toneel voor volwassenen zijn heldere leerlijnen uitgezet voor de speler die zichzelf verder wil ontwikkelen en bekwamen in het toneelspel. De cursussen zijn zo opgebouwd dat je vanaf Toneel 1 en 2 steeds verder kunt groeien en je ook verder kunt ontwikkelen in het toneelspel. Als je meerdere jaren bij CKE les hebt, zal je ook van verschillende docenten les krijgen. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en vernieuwen.

Lees meer

Aanvullende informatie:

  • De eerste week is een open lesweek. Kom vrijblijvend meedoen.
  • Kledingadvies: draag makkelijk zittende kleren zodat je lekker kunt bewegen.