De BrugklasBoost

speciaal voor groep 8-ers
Leeftijd
Jongeren, Kinderen
Dag
Dinsdag
Dagdeel
Middag
Duur
6 lessen
Startdatum
7-5-2019
Lestijd
16:15 - 17:45 (90 min)
Prijs
€ 66,00
Locatie
Docent
Code
72009
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Speciaal voor kinderen in groep 8 hebben we de korte theatercursus BrugklasBoost ontwikkeld. In zes lessen wordt op een leuke en theatrale manier gewerkt met technieken uit het weerbaarheidsprogramma Rots & Water.

Theaterdocent en bevoegd Rots & Water-trainer Karin van Dijk gaat met de kinderen aan de slag gaat met het thema ‘nieuwe school en brugklas’. Fantasieën en gevoelens van de deelnemers over het thema worden gebruikt bij het maken van allerlei scenes. Bijvoorbeeld 'Straks ben je niet meer de oudste, maar de jongste op school. Hoe voelt dat?' 'Droom je er al over dat je verdwaalt in de gangen van dat enorme schoolgebouw?' 'Hoe zorg je ervoor dat je grote pestkoppen een kopje kleiner maakt?'

Lees meer

Over Rots & Water
Rots & Water is een psychofysieke training die gebruikt wordt binnen het primair en voortgezet onderwijs, maar ook binnen jeugdhulpverlening, jeugddetentie en GGZ. Rots & Water is een Nederlands programma, ontwikkeld door Freerk Ykema, dat wereldwijd wordt ingezet in de begeleiding van jongens en meisjes. Het toepassen van Rots & Water-technieken in theaterlessen zorgt ervoor dat kinderen lekker stevig in hun schoenen komen te staan. Ook in nieuwe, spannende situaties.

Aanvullende informatie:

  • Voor deze cursus is toneelervaring of ervaring met Rots & Water niet vereist.