Vooropleiding theater (16+)

voor jongeren die het theatervak in willen
Leeftijd
Jongeren
Dag
Donderdag
Dagdeel
Middag
Duur
30 lessen
Startdatum
1-11-2018
Lestijd
16:30 - 19:00 (150 min)
Prijs
€ 408,00
Locatie
Code
72005
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Wil je naar de toneelschool, een opleiding tot docent drama volgen of wil je weten wat zo’n opleiding inhoudt? Dan is deze vooropleiding dé manier om hier achter te komen. Want theater maken is een kunst op zich.

In nauwe samenwerking met de Academie voor Theater van Fontys kun je bij CKE een oriënterend voortraject volgen voor deze opleiding. Je maakt kennis met  verschillende vakken en (gast)docenten, zoals je die later mogelijk treft op de Academie voor Theater.

Aan het eind van het voortraject krijg je een advies van het docententeam. Een positief advies geeft recht op gratis deelname aan de selectierondes van de Academie voor Theater.

Lees meer

Aanvullende informatie:

  • De eerste les breng je een motivatiebrief mee.
  • Je bent 16 jaar of ouder en hebt minimaal een basiscursus op het gebied van toneel gevolgd.
  • Als na de eerste les blijkt dat je beter eerst een andere cursus kunt volgen, dan geven we je daarover advies en zoeken we samen met jou naar een passend alternatief.
  • De lessen vinden plaats op donderdagen en op zaterdagen in de periode november-maart. In de eerste les ontvang je het lesrooster.