Theaterklas 3 (festivalproductie)

voor jongeren van 13 tot 18 jaar met enige spelervaring
Leeftijd
Jongeren
Dag
Donderdag
Dagdeel
Middag
Duur
30 lessen
Gestart op
20-9-2018
Lestijd
16:30 - 19:00 (150 min)
Prijs
€ 408,00
Locatie
Docent
Code
72004
Inschrijven niet mogelijk
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Neem contact op

Momenteel zijn onze cursussen vol of reeds gestart. Mocht u interesse hebben of heeft u een vraag dan kunt u mailen naar coraline.demos@cke.nl

 

Theaterklas 3 is voor jongeren die in een productie willen spelen en daarnaast verdieping zoeken in hun acteer- en makerstechnieken. Bij voorkeur heb je Theaterklas 1 en/of 2 doorlopen of ergens anders de nodige toneelervaring opgedaan.

De lessen zijn een combinatie van werken aan persoonlijke verdieping en werken aan een korte voorstelling. Via verschillende werkvormen word je uitgedaagd om je toneelspel te verfijnen. Daarnaast wordt toegewerkt naar een korte voorstelling die we op een jongerentheaterfestival laten zien.

Lees meer

Alertheid, fysiek spel, geloofwaardigheid en het reproduceren van spel worden steeds belangrijker in deze cursus. Belangrijk hierbij is het bewuster worden van spelen: van de theatrale werking van handeling en tekst. Daarnaast word je uitgedaagd om als een maker aan de slag te gaan. Wat werkt op de theatervloer, hoe maak je iets theatraal en interessant?

Gaandeweg wordt steeds meer een appèl gedaan op jouw eigen kleur als speler en maker. Aan het eind van de cursus spelen we een korte voorstelling voor publiek in eigen huis en nemen we deel aan een jongerentheaterfestival zoals LINK in Tilburg.

Heb je zin om met veel plezier en energie je spel te verbeteren? Schrijf je dan in voor Theaterklas 3.

Aanvullende informatie:

  • Kledingadvies: draag makkelijk zittende kleding.
  • De eerste week is een open lesweek.