Theaterklas 3, productiegroep

voor jongeren van 14 t/m 18 jaar met enige spelervaring
Leeftijd
Jongeren
Dag
Donderdag
Dagdeel
Middag
Duur
34 lessen
Gestart op
5-9-2019
Lestijd
16:45 - 19:15 (150 min)
Prijs
€ 640,00
Locatie
Docent
Code
72004
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Register

Details of participant

Enter a valid date of birth.
Enter a valid house number.


Amounts up to € 200 are usually deducted in 1 instalment (one-off authorisation)
Amounts of € 200 or more are always deducted by direct debit in 2 instalments (standing order)


We sometimes take photos or videos during classes, which we then use for our website, social media channels and / or print media. We would like to have your permission for this use. If you object to such use, we will make sure that neither you nor your child will appear as a result of any recordings. Unfortunately, we cannot take this into account in the event of public activities or performances.
Theaterklas 3 is bedoeld voor jongeren die al wat ervaring hebben met toneelspelen in de leeftijd van 15 t/m 18 jaar. Via verschillende spelopdrachten, speelstijlen, teksten en scenes leer je meer over het vak. 

 

Lees meer

Over de theaterschool
Alertheid, fysiek spel, geloofwaardigheid en het reproduceren van spel worden steeds belangrijker in deze cursus. Belangrijk hierbij is ook het bewuster worden van spelen: van de theatrale werking van handeling en tekst. Ook is er aandacht voor jou als speler. Er wordt gaandeweg meer een appel gedaan op jouw eigen kleur als speler. We starten met lessen en zullen na een aantal weten starten met het maken van een productie. Wat en hoe we dat gaan doen wordt op maat gemaakt voor en met de groep.


Ben jij die eigenzinnige jongere die graag wil creëren en zijn en heb je ervaring met spelen, dan hoor je in theaterklas 3!  

Kledingadvies: draag makkelijk zittende kleren.