Theaterproductie kinderen: De club van de lelijke kinderen

voor kinderen in groep 7 en 8
Leeftijd
Kinderen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Middag
Duur
28 lessen
Gestart op
19-9-2018
Lestijd
16:00 - 18:00 (120 min)
Prijs
€ 359,00
Locatie
Docent
Code
71010
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Zit jij in groep 7 of 8 en heb jij succesvol auditie gedaan voor de nieuwe kindertheaterproductie De club van de lelijke kinderen? Dan kan je je hier inschrijven voor de jaarcursus.

Samen een voorstelling maken is hard werken geblazen, maar wat geeft het een kick als je uiteindelijk samen voor het publiek mag staan en de sterren van de hemel speelt.

Bij de kinderproductie vinden wij het belangrijk dat kinderen mee mogen denken met het maken van de voorstelling, maar ook verdieping krijgen in hun spel en een echte eigen rol.

De club van de lelijke kinderen
Op een kwade dag heeft President Isimo besloten om alle lelijke kinderen op te sluiten om zo het land mooier te maken. Iedereen praat erover, maar er gebeurt niets. Tot op een dag bij Paula op school de schoolfoto’s worden gemaakt. Op zich niets bijzonders, maar sommige kinderen worden op de foto met stift omcirkeld. Ook Paula… Een paar dagen later moet ze opeens mee op schoolreisje. Alleen de omcirkelde kinderen mogen mee. Paula vertrouwt het niet, maar als ze weigert wordt ze gedwongen, en vanaf dan gaat alles mis…

Lees meer

Aanvullende informatie:

  • Draag makkelijk zittende kleren.
  • Ben je niet door de auditie gekomen? We bekijken samen of er een andere cursus is voor jou.