Toneel voor groep 7-8 met Kicke festival

voor beginners en gevorderden
Leeftijd
Kinderen
Dag
Dinsdag
Dagdeel
Middag
Duur
34 lessen
Startdatum
3-9-2019
Lestijd
16:30 - 18:30 (120 min)
Prijs
€ 446,00
Locatie
Docent
Code
71003
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Wil jij stralen op een podium? Krijg je geen genoeg van het maken van verhalen en theater? Dan ben je hier op de juiste plek. In deze cursus wordt geïnspireerd en gecreëerd, met uiteindelijk een korte voorstelling op het KiCKE festival. 

Lees meer

Over de theaterschool
Bij de CKE-theaterschool kun je echt ontdekken wat toneelspelen is. Vanaf groep 3 kunnen kinderen bij ons aan de slag. De verschillende groepen zijn op leeftijd (in de meest gangbare combinaties, groep 3/4 , groep 5/6 en groep 7/8) gezet, zodat we goed kunnen aansluiten bij de leef- en belevingswereld van de kinderen. En gedurende de jaren zal ook het programma meegroeien, zodat de kinderen steeds meer de techniek van het toneelspelen onder de knie krijgen. We inspireren de kinderen tot samenspel en fantasieontwikkeling. Aan het einde van het seizoen vindt er een presentatie plaats voor familie en vrienden van de voorstelling die wordt getoond op het KiCKE festival. 

Kledingadvies: draag makkelijk zittende kleren. 

 

 

Kledingadvies: draag makkelijk zittende kleren