Toneel voor groep 4-5-6

voor beginners en gevorderden
Leeftijd
Kinderen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Middag
Duur
30 lessen
Gestart op
19-9-2018
Lestijd
14:30 - 15:45 (75 min)
Prijs
€ 224,00
Locatie
Docent
Code
71002
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Maak kennis met toneel en veel verschillende manieren van spelen. De docent zal je inspireren tot samenspel en fantasieontwikkeling.

Zit je in groep 4, 5 of 6 en hou je van toneelspelen? Waarom dan niet een cursus volgen bij CKE? Elke les is weer een verrassing en komen we samen tot mooie, spannende en leuke verhalen. Bij de CKE-theaterschool kun je echt ontdekken wat toneelspelen is.

Lees meer

Aanvullende informatie:

  • Vanaf groep 3 kunnen kinderen bij ons aan de slag. De verschillende groepen zijn op leeftijd (in de meest gangbare combinaties: groep 4-5-6 en groep 7-8) gezet, zodat we goed kunnen aansluiten bij de leef- en belevingswereld van de kinderen. Gedurende de jaren zal ook het programma meegroeien, zodat de kinderen steeds meer de techniek van het toneelspelen onder de knie krijgen.
  • Kledingadvies: draag makkelijk zittende kleren waarin je lekker kunt bewegen.