Moderne dans instap

korte cursus van 12 lessen voor volwassenen 21+
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Maandag
Dagdeel
Avond
Duur
12 lessen
Startdatum
11-3-2019
Lestijd
21:00 - 22:00 (60 min)
Prijs
€ 136,00
Locatie
Docent
Code
43027
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Moderne dans is een fantastische uitdaging, waarbij je hele lichaam meedoet. In de cursus Moderne dans leer je moderne danstechnieken aan en maak je ze eigen.

In deze cursus maak je je de moderne stijlkenmerken eigen. Tijdens de lessen leer je in steeds een andere dynamiek verschillende intenties en emoties van bewegen. Want een goede danser laat zich meevoeren in het moment.

De docent legt in deze lessen een bijzondere rol weg voor ademhaling: je leert hoe je je adem tijdens het dansen kunt inzetten als ondersteuning en kracht voor de beweging en zwaartekracht.

Lees meer

Ook al kenmerkt de cursus zich door vaart in de lessen, lesstof rondom dansen en aandacht voor techniek, het dansplezier staat voorop.

De lessen worden gegeven in de goed uitgeruste studio met  muzikale begeleiding door een pianist. Er is de gezelligheid van een groep en daarnaast ook veel individuele aandacht.

Aanvullende informatie: