Talentstroom dans I

lespakket voor jongeren van 12 t/m 18 jaar
Leeftijd
Jongeren
Dag
Zaterdag
Dagdeel
Ochtend
Duur
38 lessen
Gestart op
25-8-2018
Lestijd
09:00 - 10:15 (75 min)
Prijs
€ 854,00
Locatie
Docent
Code
42071
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Talentstroom is een maatwerkpakket van vier ballet-/danslessen en een blokuur choreografie. De cursus is bedoeld voor jongeren met een bijzondere aanleg voor dans, die de ambitie hebben om misschien naar een dansacademie te gaan.

Denk jij wel eens aan een toekomst in de dans? Meld je dan aan voor Talentstroom!

Vier ballet-/danslessen en 12 weken een blokuur choreografie; de Talentstroom stelt je in de gelegenheid om je ambitie en aanleg serieus te onderzoeken. En om je eventueel klaar te stomen voor (een auditie op) de dansacademie.

Voor de Talentstroom moet je auditie doen.

Lees meer

Het is een maatwerkpakket dat bedoeld is om talentvolle leerlingen te helpen zich zo goed te ontwikkelen dat een toekomst in de dans misschien wel mogelijk wordt. Lekker dansen dus, maar wel terwijl je je de diverse technieken meester maakt.

In de danslessen heerst een fijne sfeer met hard werken en tijd voor gezelligheid. De docenten hebben ruime ervaring en hebben persoonlijke aandacht voor iedereen. In de goed uitgeruste studio zorgt een pianist voor muzikale begeleiding.

Aanvullende informatie