Jazz

voor jongeren vanaf 12 jaar
Leeftijd
Jongeren
Dag
Maandag
Dagdeel
Avond
Duur
38 lessen
Gestart op
20-8-2018
Lestijd
18:00 - 19:15 (75 min)
Prijs
€ 308,00
Locatie
Docent
Code
42041
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Dansen terwijl je je lichaam traint en trainen terwijl je danst. Yes, dat is jazz!

In een jazzles werk je aan je danstechniek, opgebouwd vanuit de klassieke techniek. Maar dan wel in een superswingend jasje!

Jazz is heel breed: je kunt denken aan de dans die je ziet in videoclips, aan show- of musicaldans, moderne jazz of afrojazz. Hoe dan ook, in deze lessen ben je vooral heerlijk aan het bewegen, vaak op een leuk nummer uit de top 40.

Er zijn verschillende cursussen van verschillende niveaus. Je kunt dus altijd op je eigen niveau dansen én doorstromen naar een hoger niveau als je daar klaar voor bent.

Lees meer

De docenten zetten een fijne sfeer neer in de lessen, waar ruimte is voor een grapje én hard gewerkt wordt. Ze zorgen ervoor dat jij nog beter leert dansen en na afloop voldaan de studio uit swingt!

Aanvullende informatie