Moderne dans - niveau 2

voor jongeren van 12 tot 16 jaar
Leeftijd
Jongeren
Dag
Donderdag
Dagdeel
Avond
Duur
38 lessen
Gestart op
23-8-2018
Lestijd
18:15 - 19:30 (75 min)
Prijs
€ 408,00
Locatie
Docent
Code
42022
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Moderne dans is een fantastische uitdaging, waarbij je hele lichaam meedoet. In de cursus Moderne dans leer je moderne danstechnieken van top tot teen.

In deze cursus maak je je de moderne dansstijlkenmerken eigen. Tijdens de lessen wordt in steeds een andere dynamiek gewerkt met verschillende intenties en emoties van bewegen. Want een goede danser laat zich meevoeren in het moment.

Lees meer

De docent legt in deze lessen een bijzondere rol weg voor ademhaling: je leert hoe je je adem tijdens het dansen kunt inzetten als ondersteuning en kracht voor de beweging en zwaartekracht. Ook al kenmerkt de cursus zich door vaart in de lessen, lesstof rondom dansen en aandacht voor techniek, het dansplezier staat voorop.

De lessen worden gegeven in de goed uitgeruste studio met muzikale begeleiding door een pianist. Er is de gezelligheid van een groep en daarnaast ook veel individuele aandacht.

Aanvullende informatie: