Spitzen - niveau 2

voor jongeren van 12 tot 16 jaar
Leeftijd
Jongeren
Dag
Dinsdag
Dagdeel
Avond
Duur
38 lessen
Gestart op
21-8-2018
Lestijd
20:00 - 20:15 (15 min)
Prijs
€ 110,00
Locatie
Docent
Code
42016
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Om licht en gracieus op de tenen te kunnen dansen, dragen ballerina’s spitzen. Je hebt er een goede techniek voor nodig, evenals kracht in voeten en benen. Deze cursus Spitzen is bedoeld voor jongeren tussen 12 en 16 jaar die tevens de klassieke les voorafgaand aan de spitzen les volgen.

Spitzen: dat is het dansen op balletschoenen met een harde tip of pointe, die je voeten behoeden voor letsel, zodat je licht en gracieus danst op de toppen van je tenen.

Het vraagt kracht in voeten en benen om op spitzen te dansen, net als een goede techniek. In de spitzenles wordt een eerste start gemaakt met die techniek; je leert goed op de pointe te kunnen staan.

De lessen worden aangeboden op verschillende niveaus, dus je kunt op je eigen niveau oefenen en doorstromen als je daaraan toe bent.

Lees meer

Je geniet van de fijne sfeer in de studio. Er wordt hard gewerkt, maar af en toe is er ruimte voor een lach. De docenten hebben persoonlijke aandacht voor iedereen en een pianist begeleidt de lessen muzikaal.

Aanvullende informatie