Klassiek ballet met pianobegeleiding

voor jongeren vanaf 16 jaar
Leeftijd
Jongeren
Dag
Vrijdag
Dagdeel
Middag
Duur
38 lessen
Startdatum
23-8-2019
Lestijd
17:00 - 18:15 (75 min)
Prijs
€ 421,00
Locatie
Docent
Code
42013
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Een eerste start maken met klassiek ballet? Of heb je de basis al in huis en wil je door naar een niveau hoger? CKE geeft klassiek ballet op verschillende niveaus, altijd met live begeleiding van een pianist!

In de lessen werk je aan kracht, souplesse en conditie volgens de principes van de Vaganova-methode. Denk aan grondoefeningen om te leren strekken, aanspannen en uitdraaien, oefeningen aan de barre voor de ontwikkeling van kracht en balans, de diagonaal dansend oversteken en nog veel meer. Dansgevoel, presentatie en muzikaliteit zijn belangrijke ingrediënten.

Je leert in deze cursus de techniek toe te passen in het bewegen.

Lees meer

De docenten hebben veel ervaring en begeleiden je vanaf de basis. Er is veel persoonlijke aandacht voor iedereen en tegelijk is er de gezelligheid van de groep. Zet je beste beentje voor en merk hoe goed klassiek ballet is voor je ontwikkeling!

Aanvullende informatie