Kinderdans (Meerhoven)

voor kinderen van groep 3-4
Leeftijd
Kinderen
Dag
Donderdag
Dagdeel
Middag
Duur
38 lessen
Startdatum
22-8-2019
Lestijd
17:00 - 18:00 (60 min)
Prijs
€ 214,00
Locatie
Docent
Code
41304
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Voor kinderen die niet van stilzitten houden! Bij kinderdans mogen de voetjes van de vloer, de benen in de lucht en de armen wijd. Dans jij de sterren van de hemel?

Deze cursus Kinderdans is een cursus voor kinderen van groep 3 en 4, écht de basis voor jonge kinderen dus. Spelenderwijs leer je dansen, tellen op de muziek, pasjes en kleine choreografietjes. Het plezier staat voorop en met een leuke groep kinderen swing je samen de lessen door.

Lees meer

De docenten besteden veel aandacht aan improvisatie en expressie en al doende werk je ook aan je houding en danstechniek.

Kinderdans is een gezellige les waarin je samen met de anderen ontdekt hoe leuk het is om te dansen. Er is voldoende persoonlijke aandacht en altijd wel tijd voor een grapje. Kom, we gaan dansen!

Aanvullende informatie: