Kleuterdans (Meerhoven)

voor kinderen van groep 1-2
Leeftijd
Kinderen
Dag
Donderdag
Dagdeel
Middag
Duur
38 lessen
Startdatum
22-8-2019
Lestijd
16:10 - 17:00 (50 min)
Prijs
€ 195,00
Locatie
Docent
Code
41205
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Kom oefenen en improviseren en maak kennis met muziek en dans. Plezier staat voorop en ongemerkt leer je veel dansstijlen en -technieken.

Kleuters van groep 1 en 2 maken plezier terwijl ze dansen. Op speelse wijze oefenen ze allerlei bewegingen die het begin vormen van dans.

Hierbij is er veel aandacht voor ieders eigen fantasie. Ongemerkt ontwikkelt je kind een gevoel voor dans en wordt er een basis gelegd voor andere dansstijlen.

Lees meer

Bij Kleuterdans werken de docenten met de kleine cursisten aan houding en techniek en er is veel aandacht voor improvisatie en dansexpressie.

Kleuterdans wordt gegeven in een mooie dansstudio, op diverse locaties. Behalve het plezier van dansen met de hele groep is er ook veel individuele aandacht.

Aanvullende informatie: