Peuterdans voor ouder & kind

voor kinderen vanaf 2 jaar en een ouder of verzorger
Leeftijd
Kinderen, Volwassenen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Ochtend
Duur
12 lessen
Gestart op
22-8-2018
Lestijd
09:15 - 10:00 (45 min)
Prijs
€ 77,00
Locatie
Docent
Code
41104
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Hoe klein je ook bent, dansen is voor iedereen. Peuters en hun ouder gaan samen het avontuur aan en dansen de sterren van de hemel.

Tijdens peuterdans voor ouder en kind heb je 45 minuten lang dansplezier. Want dansen is voor iedereen. Samen ga je op avontuur. Vanuit de belevingswereld van je peuter leer je dansen en improviseren; het spelplezier staat voorop. Er is volop aandacht voor dansexpressie.

Lees meer

Veel leren én na afloop blij de les uitlopen, of beter nog: dansen, dat is waar het in deze cursus om te doen is. Een heerlijke les om samen met je kind te beleven. Behalve de gezelligheid van een groep is er ook veel individuele aandacht.

Aanvullende informatie: