Peuterdans (Meerhoven)

voor kinderen vanaf 3 jaar
Leeftijd
Kinderen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Ochtend
Duur
12 lessen
Gestart op
22-8-2018
Lestijd
10:00 - 10:45 (45 min)
Prijs
€ 66,00
Locatie
Docent
Code
41102
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Dansen voor de kleinsten: CKE geeft heerlijke peuterdanslessen, speciaal voor kinderen die graag dansen. Peuterdans is 45 minuten feest!

Dans met me mee en ontdek de leuke wereld van dans. Samen werken we een thema uit dat peuters aanspreekt, met de benodigde materialen van dien en met veel verschillende soorten muziek. Alle ruimte om te experimenteren dus!  Hoe leuk dansen is, weet je pas als je meedoet.

Lees meer

Een dansles is niet alleen dans, maar vaak muziek en spel. In Peuterdans wordt spelenderwijs uitleg gegeven over dans en er is veel aandacht voor improvisatie en dansexpressie.

De docent weet in te spelen op de belevingswereld van een peuter en zorgt ervoor dat de kindjes veel leren en blij de les verlaten. Behalve de gezelligheid van een groep is er ook veel individuele aandacht.

Aanvullende informatie: