Talentklas dans II

voor kinderen van groep 6 t/m 8
Leeftijd
Kinderen
Dag
Dinsdag
Dagdeel
Middag
Duur
38 lessen
Gestart op
21-8-2018
Lestijd
16:45 - 19:15 (150 min)
Prijs
€ 695,00
Locatie
Docent
Code
41072
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Verder gaan in dansen betekent ook het beste in jezelf naar boven halen. Als je bent geselecteerd voor deze CKE talentklas neem je klassiek ballet als basis om op verder te gaan.

De Talentklas is een speciale dansklas voor kinderen met een bijzondere aanleg voor dans. Leerlingen in de dansschool worden geselecteerd door de docenten. Om deel te nemen aan de lessen is het een vereiste dat je je gaat verdiepen in de basis van klassiek ballet. Vanuit die basis wordt verder gewerkt.

Lees meer

In de Talentklas wordt jong danstalent uitgedaagd om het beste in zichzelf naar boven te halen op het gebied van dans. De talentgroep volgt twee lessen per week: een les klassiek ballet en een moderne dansles. Ook krijgen de leerlingen 12 weken choreo.

Behalve de gezelligheid van een groep is er ook veel individuele aandacht in de lessen. De lessen worden gegeven in de goed uitgeruste studio met, als het even kan, muzikale begeleiding door een pianist.

Binnen CKE worden de leerlingen gescout voor deze klas. Leerlingen van buiten de dansschool moeten eerst een proefles doen waarbij de docent kijkt of het kind in deze speciale dansklas past.

Aanvullende informatie