Talentklas dans I

voor kinderen van groep 5 t/m 7
Leeftijd
Kinderen
Dag
Vrijdag
Dagdeel
Middag
Duur
38 lessen
Gestart op
23-8-2019
Lestijd
15:45 - 16:45 (60 min)
Prijs
€ 345,00
Locatie
Docent
Code
41071
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Register

Details of participant

Enter a valid date of birth.
Enter a valid house number.


Amounts up to € 200 are usually deducted in 1 instalment (one-off authorisation)
Amounts of € 200 or more are always deducted by direct debit in 2 instalments (standing order)


We sometimes take photos or videos during classes, which we then use for our website, social media channels and / or print media. We would like to have your permission for this use. If you object to such use, we will make sure that neither you nor your child will appear as a result of any recordings. Unfortunately, we cannot take this into account in the event of public activities or performances.
Verder gaan in dansen betekent ook het beste in jezelf naar boven halen. Als je bent geselecteerd voor deze talentklas neem je klassiek ballet als basis om op verder te gaan.

De Talentklas is een speciale dansklas voor kinderen met een bijzondere aanleg voor dans. Leerlingen in de dansschool worden geselecteerd door de docenten.

Lees meer

In de Talentklas wordt jong danstalent uitgedaagd om het beste in zichzelf naar boven te halen op het gebied van dans. De talentgroep volgt twee lessen per week: een les klassiek ballet en een andere les naar keuze, bijvoorbeeld moderne dans, jazz, streetdance of een tweede klassieke les.

Behalve de gezelligheid van een groep is er ook veel individuele aandacht in de lessen. De lessen voor de Talentklas worden gegeven in de goed uitgeruste studio met, als het even kan, muzikale begeleiding door een pianist.

Binnen CKE worden de leerlingen gescout. Leerlingen van buiten de dansschool moeten eerst een proefles doen waarbij de docent kijkt of het kind in deze speciale dansklas past.

Aanvullende informatie