Streetdance / hiphop

voor kinderen van groep 3 t/m 5, niveau 1-2
Leeftijd
Kinderen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Middag
Duur
38 lessen
Gestart op
21-8-2019
Lestijd
15:30 - 16:30 (60 min)
Prijs
€ 241,00
Locatie
Docent
Code
41031
Inschrijven niet mogelijk
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Neem contact op

Deze les is helaas vol. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar nicole.mokveld@cke.nl.

Ken je de Kids Top 20? In de lessen Streetdance/hiphop leer je de populaire danspasjes uit videoclips. En uiteindelijk werk je toe naar een echte streetdance/hiphop-choreografie!

Je krijgt weinig oefeningen in deze les en soms is het een flink potje zweten geblazen, maar dat is het waard. Want streetdance en hiphop léér je niet, je doet het! Streetdance en hiphop zijn de dansstijlen van nu, met veel invloeden van onder andere breakdance en R&B.

Het is stevige muziek, met veel vaart. Het is niet makkelijk om je deze technieken en choreografie eigen te maken. Maar hee, wie wil spetteren moet er wat voor over hebben! Oefenen dus, en vooral doen, doen, doen.

Lees meer

Plezier en uitdaging, daar draait het om in deze lessen. De docent zoekt steeds naar spannende, nieuwe vormen. Je zult je zeker niet vervelen in de lessen, waar behalve de gezelligheid van een groep ook veel individuele aandacht is.

Je wordt klaargestoomd voor een eindperformance op de planken en eens per drie jaar presenteer je je met je groep in het theater.

Aanvullende informatie