Streetdance / hiphop

voor kinderen van groep 3 t/m 5 - niveau 1
Leeftijd
Kinderen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Middag
Duur
38 lessen
Gestart op
22-8-2018
Lestijd
16:00 - 17:00 (60 min)
Prijs
€ 234,00
Locatie
Docent
Code
41031
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Ken je de Kids Top 20? In de lessen Streetdance/hiphop leer je de populaire danspasjes uit videoclips. En uiteindelijk werk je toe naar een echte streetdance/hiphop-choreografie!

Je krijgt weinig oefeningen in deze les en soms is het een flink potje zweten geblazen, maar dat is het waard. Want streetdance en hiphop léér je niet, je doet het! Streetdance en hiphop zijn de dansstijlen van nu, met veel invloeden van onder andere breakdance en R&B.

Het is stevige muziek, met veel vaart. Het is niet makkelijk om je deze technieken en choreografie eigen te maken. Maar hee, wie wil spetteren moet er wat voor over hebben! Oefenen dus, en vooral doen, doen, doen.

Lees meer

Plezier en uitdaging, daar draait het om in deze lessen. De docent zoekt steeds naar spannende, nieuwe vormen. Je zult je zeker niet vervelen in de lessen, waar behalve de gezelligheid van een groep ook veel individuele aandacht is.

Je wordt klaargestoomd voor een eindperformance op de planken en eens per drie jaar presenteer je je met je groep in het theater.

Aanvullende informatie