Klassiek ballet met pianobegeleiding

voor kinderen in groep 7-8
Leeftijd
Kinderen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Middag
Duur
38 lessen
Startdatum
21-8-2019
Lestijd
16:00 - 17:00 (60 min)
Prijs
€ 337,00
Locatie
Docent
Code
41013
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Mooi, elegant en sierlijk leren dansen volgens de klassieke ballettechniek. Iedere week leer je weer iets nieuws en langzaam word je steeds meer een echte ballerina!


In deze lessen wordt een start gemaakt met de klassieke ballettechniek. Grondoefeningen om te leren strekken, aanspannen en uitdraaien, oefeningen aan de barre voor kracht, balans en mooie armbewegingen, de diagonaal van de dansstudio dansend oversteken. En nog veel meer!

Lees meer

Je leert in deze cursus de techniek toe te passen in het bewegen. De docenten hebben veel ervaring en begeleiden je vanaf de basis. Er is veel persoonlijke aandacht voor iedereen. Tegelijk ontdek je samen met de andere kinderen hoe leuk het is om klassiek ballet te doen. En eens in de drie jaar sta je op de planken in het theater om je balletkunsten te laten zien aan een publiek!

Aanvullende informatie