Klassiek ballet met pianobegeleiding

voor kinderen van groep 3-4
Leeftijd
Kinderen
Dag
Woensdag
Dagdeel
Middag
Duur
38 lessen
Gestart op
21-8-2019
Lestijd
14:00 - 15:00 (60 min)
Prijs
€ 337,00
Locatie
Docent
Code
41011
Inschrijven niet mogelijk
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Neem contact op

De groep op woensdag zit helaas vol. Voor de groep op dinsdag zijn op dit moment te weinig aanmeldingen, maar deze wordt bij voldoende deelnemers alsnog opgestart. Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mailtje naar: nicole.mokveld@cke.nl.

Mooi, elegant en sierlijk leren dansen volgens de klassieke ballettechniek. Iedere week leer je weer iets nieuws en langzaam word je steeds meer een echte ballerina!

In deze lessen wordt een start gemaakt met de klassieke ballettechniek. Grondoefeningen om te leren strekken, aanspannen en uitdraaien, oefeningen aan de barre voor kracht, balans en mooie armbewegingen, de diagonaal van de dansstudio dansend oversteken. En nog veel meer!

Lees meer

Je leert in deze cursus de techniek toe te passen in het bewegen. De docenten hebben veel ervaring en begeleiden je vanaf de basis. Er is veel persoonlijke aandacht voor iedereen. Tegelijk ontdek je samen met de andere kinderen hoe leuk het is om klassiek ballet te doen. En eens in de drie jaar sta je op de planken in het theater om je balletkunsten te laten zien aan een publiek!

Aanvullende informatie: