Talentstroom muziek

voor gemotiveerde kinderen en jongeren met een bijzondere aanleg (vanaf B-niveau)
Leeftijd
Jongeren, Kinderen
Duur
30 lessen
Gestart op
7-9-2017
Prijs
€ 265,00
Locatie
Code
12604
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)
Getalenteerde leerlingen biedt CKE met de Talentstroom een mogelijkheid zich verder en breder te ontwikkelen.

Heb jij (of heeft jouw leerling) een grote passie voor muziek en daarnaast een behoorlijke dosis aanleg, veel doorzettingsvermogen en discipline, dan is dit wellicht iets voor jou (hem of haar).

De lessen zijn altijd op donderdag tussen 16.00 en 18.00 uur. Tijdens deze lessen krijg je klassikaal les in theorie/solfège. Daarnaast behoren ook samenspel, kamermuziek, arrangeren/componeren, zang, slagwerk/ritme, podiumpresentatie en diverse projecten en uitvoeringen tot het programma.

Lees meer

Leerlingen mogen na het behalen het A-examen toelating doen. Deze toelatingsexamens (praktisch en theoretisch) en een motivatiegesprek vinden jaarlijks plaats op een zaterdag rond 1 juli. Wil je hier meer informatie over of jezelf aanmelden? Mail dan naar: arno.terburg@ckemail.nl.

Voor vergevorderde talenten (C-niveau en hoger) is er ook de Regionale Vakklas (op zaterdagen) of de Vakklas Rockschool.

Volg je jouw individuele lessen bij een andere muziekschool of privédocent, dan ben je van harte welkom voor de klassikale lessen in de Talentstroom. Je betaalt daarvoor het jaartarief van € 265. Voor leerlingen van de CKE-muziekschool zijn deze kosten onderdeel van het totale lespakket 'Talentstroom'.