Praktijkexamen muziek A/B/C/D

voor niet-leerlingen van CKE
Leeftijd
Jongeren, Kinderen, Volwassenen
Duur
1 les
Start
na inschrijving
Prijs
€ 40,00
Locatie
Code
12601
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
CKE verzorgt in samenwerking met Kunstbalie muziekexamens A t/m D volgens de inhoudelijke richtlijnen. Er zijn verschillende momenten in het jaar waarop deze examens plaatsvinden. Zo bieden we leerlingen van andere muziekopleidingen en/of muziekverenigingen uit Eindhoven en omgeving de mogelijkheid om dicht bij huis examen te doen in onze concertzaal.

Wil je graag muziekexamen doen, maar heb je die mogelijkheid niet bij jouw eigen docent, muziekschool of vereniging? Meld je dan aan voor een examen bij CKE in Eindhoven via de website van Kunstbalie. Als je slaagt, krijg je het landelijk erkend diploma van de KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziekorganisatie) en Cultuurconnectie.

Lees meer

Voorwaarde voor het afleggen van een praktijkexamen is dat je geslaagd bent voor het bijbehorende theorie-examen. Ook hiervoor kun je bij ons terecht, net als voor lessen muziekleer. Overleg altijd eerst met je eigen docent voordat je je inschrijft voor een examen of theorielessen bij CKE.

→ Kunstbalie.nl