Algemene muziekleer A/B/C/D

voor kinderen, jongeren en volwassenen
Leeftijd
Jongeren, Kinderen, Volwassenen
Duur
10 lessen
Prijs
€ 61,00
Locatie
Code
12600
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
In deze module wordt het basisdeel van de muziekleer behandeld. Voor ieder instrument is de stof hetzelfde. De module van 10 lessen wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Dit examen moet je afgelegd hebben om praktijkexamen te kunnen doen op jouw niveau: A, B, C of D.

Deze module is toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over de theorie van de muziek. Alle onderwerpen van de muziekleer die worden behandeld, kun je vinden op de website Algemene Muziekleer CKE.

  • De onderwerpen staan overzichtelijk ingedeeld op niveau A, B, C en D.
  • Je kan eenvoudig en gratis printen vanaf deze pagina.
  • Naast de onderwerpen met betrekking tot muziektheorie vind je hier ook een actueel overzicht van modules muziekleer.
Lees meer

Leerling van CKE?
Ben je lid van onze muziekschool, dan is deelname kosteloos. Je kan je direct aanmelden via je docent of de website Algemene Muziekleer CKE.

Niet-leerling van CKE?
Als je geen lessen bij ons volgt, kost deelname € 61. Schrijf je in via de paarse button Inschrijven (links). Via de website Algemene Muziekleer CKE geef je daarnaast aan wat de module van jouw keuze is. Deze stuur je naar het daar aangegeven e-mailadres.