Talentklas muziek niveau D

voor jongeren van 14 tot 19 jaar
Leeftijd
Jongeren
Dag
Donderdag
Dagdeel
Middag
Duur
36 lessen
Gestart op
6-9-2018
Lestijd
17:00 - 19:00 (120 min)
Prijs
€ 525,00
Locatie
Code
10920
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Met Talent-ID geeft CKE vorm aan de ambitie van talentvolle kinderen en jongeren om hun talenten verder te ontwikkelen. CKE doet dit door speciale talentenprogramma’s op het gebied van dans, muziek, theater, musical en beeldende kunst.

Talentklassen Muziek
Getalenteerde muziekleerlingen geven wij de mogelijkheid om zich verder en breder te ontwikkelen. Heb jij (of heeft uw leerling) een grote passie voor muziek en daarnaast een behoorlijke dosis aanleg, veel doorzettingsvermogen en discipline, dan is de Talentklas wellicht iets voor jou.

  • De Talentklas D is altijd op donderdag van 17.00 tot 19.00 uur.
  • Je krijgt iedere week een klassikale les theorie/solfège.
  • Natuurlijk behoren ook samenspel, kamermuziek, arrangeren/componeren, zang, slagwerk/ritme, podiumpresentatie en diverse projecten en uitvoeringen tot het programma.
  • De Talentklas D is bedoeld voor vergevorderde talenten (C-niveau en hoger).
  • Als je deze Talentklas hebt gevolgd, ben je klaar om toelating te doen voor het conservatorium.
  • Op zaterdagochtend 25 augustus 2018 zijn de toelatingsexamens voor Talentklas D gepland. Stuur je aanmelding naar arno.terburg@cke.nl.
Lees meer

Kosten
Deelname aan Talentklas D kost € 945 per jaar en daarvoor krijg je wekelijks 40 minuten individuele les en 2 uur klassikaal.

Volg je ergens anders muziekles? Dan kan je ook alleen aan de klassikale lessen van Talentklas D deelnemen. Je betaalt dan € 525 op jaarbasis.