Beatmixen digitaal

dj-cursus voor beginners vanaf 18 jaar
Leeftijd
Jongeren, Volwassenen
Dag
Donderdag
Duur
15 lessen
Startdatum
12-9-2017
Prijs
€ 246,00
Code
10847
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)
Wil jij graag laptop-dj worden? Dan is deze cursus het ideale startpunt. Onder begeleiding van de ervaren club-dj Lady Aïda (Rebelbass) maak je kennis met het echte dj-vak.

Je leert op een creatieve manier digitaal beats te mixen op de computer. Je werkt met de specifieke dj-software TRAKTOR, een usb-controller en digitale muziekbestanden zoals MP3, WAV en AIFF.

Je leert de basisbeginselen en -technieken van het beatmixen. Toon, melodie, tempo, ritme, platenkeuze, opbouw van een mix en uitleg over de verschillende muziekstromingen zoals techno, house, electro, drum 'n bass en dubstyle komen aan bod.

Lees meer

Muziek wordt in bruikleen verschaft tijdens de cursus, maar je kunt ook eigen muziekbestanden meebrengen. In het theoretische gedeelte van de cursus behandelen we de geschiedenis van de dj en dancemuziek.

Aan het einde van de cursus krijg je de kans om voor publiek je dj-kunsten te laten horen en ontvang je een certificaat. Als je de smaak te pakken hebt, kun je doorstromen naar een van de andere dj-cursussen.

Dit is een extra beginnersgroep naast de les van 19.30 uur op dinsdag. Op basis van het aantal inschrijvingen en de leeftijd van de deelnemers, worden de cursusgroepen ingedeeld.

Links:
→ meer informatie over de CKE DJ-school

→ de CKE DJ-school op Facebook