Beatmixen

dj-cursus voor beginners van 10-14 jaar
Leeftijd
Jongeren, Kinderen
Dag
Woensdag
Duur
15 lessen
Startdatum
11-9-2017
Prijs
€ 246,00
Code
10839
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)
Wil jij graag dj worden? Dan is deze cursus het ideale startpunt. Onder begeleiding van de ervaren club-dj Lady Aïda (Rebelbass) maak je kennis met het echte dj-vak.

Analoog beatmixen (cd en vinyl)
Je leert op een creatieve manier beats op cd en vinyl te mixen op professionele dj-apparatuur die bestaat uit twee draaitafels, twee cd-spelers, een mixer en een hoofdtelefoon.

Digitaal beatmixen (laptop)
Je leert op een creatieve manier digitaal beats te mixen op de computer. Je werkt met de specifieke dj-software TRAKTOR, een usb-controller en digitale muziekbestanden zoals MP3, WAV en AIFF.

Je leert de basisbeginselen en -technieken van het beatmixen. Toon, melodie, tempo, ritme, platenkeuze, opbouw van een mix en uitleg over de verschillende muziekstromingen zoals techno, house, electro, drum 'n bass en dubstyle komen aan bod.

Lees meer

Muziek wordt in bruikleen verschaft tijdens de cursus, maar je kunt ook eigen platen, cd's of muziekbestanden meebrengen. In het theoretische gedeelte van de cursus behandelen we de geschiedenis van de dj en dancemuziek.

Aan het einde van de cursus krijg je de kans om voor publiek je dj-kunsten te laten horen en ontvang je een certificaat. Als je de smaak te pakken hebt, kun je doorstromen naar een van de andere dj-cursussen.

Links:
→ meer informatie over de CKE DJ-school
→ de CKE DJ-school op Facebook