Penny & the Waffles

voor enthousiastelingen die een zacht repertoire durven spelen
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Dinsdag
Dagdeel
Avond
Duur
30 lessen
Gestart op
18-9-2018
Lestijd
19:30 - 20:30 (60 min)
Prijs
€ 368,00
Locatie
Docent
Code
10810
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Is het je droom om een band te spelen? Wil je echt goed leren samenspelen en jezelf uitdagen nog beter te worden in de band? Stijg uit boven jezelf uit in één van de vele popbands van CKE. Voor iedereen die een instrument speelt, zingt of dat wil leren.

CKE heeft ongeveer veertig popbands in allerlei stijlen: van pop tot rock en van jazz tot indie. Of je nu beginnend muzikant bent of al langer speelt, er is altijd een band die bij je past. Bij de samenstelling van de bands wordt gekeken naar leeftijd, niveau en bezetting.

Lees meer

Je studeert samen nummers in, leert samenspelen en zet zelf een nummers in elkaar. Op die manier ontdek je hoe leuk het is om samen nummers neer te zetten in verschillende popstijlen. Actuele nummers of evergreens - alles wat jullie graag spelen, komt aan bod.

Voor de groep staat een zeer ervaren docent die al jaren popbands coacht en tot grote hoogte weet te brengen. Samen kom je weer een stap verder in spel, zang en performance. Bovendien bouw je podiumervaring op, want elk halfjaar wordt afgesloten met optredens in Café Wilhelmina.

Aanvullende informatie:

  • Cold Blue is (of was eigenlijk) een band die nummers speelde van onder meer London Grammar, Evanescence en Chris Isaac. Helaas hebben de meeste bandleden moeten afhaken, maar dit betekent wel dat er ruimte is voor nieuwe leden! Dus speel je gitaar, bas, saxofoon of drums op zoek naar een band? Meld je dan aan!
  • Er zijn popbands voor beginners en gevorderde muzikanten.
  • Een popband bestaat uit 4 tot 9 muzikanten.
  • Breng je eigen instrument mee. Versterkingsapparatuur en drumstel zijn aanwezig.

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen.