Gemengd koor Vivace

divers repertoire en gezellig samenzijn
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Donderdag
Dagdeel
Ochtend
Duur
30 lessen
Startdatum
19-9-2019
Lestijd
10:00 - 12:00 (120 min)
Locatie
Docent
Code
10608
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Vivace is een gemengd (ouderen)koor met een veelzijdig repertoire dat varieert van klassiek (o.a. Schubert, Mozart en Bach) tot evergreens. De groep repeteert elke donderdagochtend in de concertzaal van CKE onder leiding van dirigent Ed Verschuren.

Afgelopen seizoen heeft het koor meegedaan aan theatervoorstelling Hendrik Groen - Pogingen iets van het leven te maken in Parktheater Eindhoven.

Lees meer

Naast het wekelijks samen zingen, komt het plezier bij Vivace ook uit het sociale aspect. Bijvoorbeeld gezamenlijk pauzeren en een lunchconcert bezoeken.

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen.