Vrouwen Vocaal Ensemble

afwisselend repertoire met aandacht voor zangtechniek
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Maandag
Dagdeel
Avond
Duur
30 lessen
Gestart op
17-9-2018
Lestijd
19:45 - 21:00 (75 min)
Prijs
€ 180,00
Locatie
Docent
Code
10605
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Bij dit ensemble draait het om samen repeteren, zingen én optreden voor publiek. Plezier staat voorop. Ontdek hoe leuk het is om samen te zingen.

Het is simpel: samen met anderen zing je in dit ensemble een afwisselend repertoire en zo komen alle aspecten van zang aan bod in deze cursus. Ademhaling, houding, stemtechniek en samenklank bijvoorbeeld. Wekelijks repeteer je onder leiding van de docent, die jullie op piano begeleidt. Dan klinkt het al snel als een mooi geheel!

Lees meer

Het ensemble bestaat uit maximaal 18 vrouwen van 25 jaar en ouder die allemaal enige ervaring hebben met zingen van het blad (noten lezen). Op de jaarlijks terugkerende Kerst Sing-In en een slotpresentatie in de concertzaal van CKE laat je het publiek genieten van jullie optreden. Tijdens die uitvoeringen zingt het koor samen, afgewisseld met solo’s en duetten.

Deze cursus kenmerkt zich door een ontspannen sfeer, plezier in het zingen en veel ruimte voor eigen initiatief van de cursisten. Kom het beleven en meld je aan!

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen.