Barokorkest L'Autunno

ensemble voor strijkers vanaf C-niveau
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Dinsdag
Dagdeel
Middag
Duur
15 lessen
Startdatum
17-9-2019
Lestijd
13:50 - 15:20 (90 min)
Prijs
Locatie
Docent
Code
10544
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Barokorkest L'Autunno bestaat uit 14 strijkers, een klaveciniste en soms enkele blazers. Hoe creëer je nu met zo’n groepje musici eenheid in het samenspel?

Geen orkest is hetzelfde. Instrumentgroep L'Autunno is al helemaal een bijzonder orkest, waarin 14strijkers en een klaveciniste authentieke Barokmuziek spelen. Soms voegen zich enkele blazers bij het orkest. Tijdens de repetities wordt hard gewerkt en jaarlijks geeft het orkest twee concerten.

Muziek uit diverse stijlperiodes binnen de Barok en uit diverse landen voert de toon bij L'Autunno. De musici zoeken samen naar eenheid in samenspel en beleving.

Lees meer

De lessen geven je meer inzicht in je eigen muzikale en motorische mogelijkheden en helpen je om je verder te ontwikkelen in het musiceren. Zo kom je samen tot een geweldige orkestervaring!

Aanvullende informatie:

  • Deze cursus is bedoeld voor volwassenen vanaf C-niveau. Orkestervaring is gewenst.

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen.