Kennismakingscursus keyboard

voor 65+'ers met een interesse in keyboard
Leeftijd
Volwassenen
Duur
8 lessen
Start
in overleg
Prijs
€ 114,00
Locatie
Docent
Code
10535
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Een mens is nooit te oud om te leren, laat staan plezier hebben! Onder senioren is steeds meer vraag naar cursussen vanuit de behoefte om nieuwe dingen te leren en zo bij de tijd te blijven. De kennismakingscursus keyboard voor 65-plussers sluit daar perfect bij aan.

Je leert als deelnemer de basis van het noten lezen en muziek maken. De keyboards zijn bij CKE aanwezig, dus die hoef je niet mee te brengen. Durf jij de uitdaging aan om in acht lessen te ontdekken hoe leuk het spelen op toetsen is? Misschien krijg je de smaak te pakken en wil je daarna verder met muzieklessen. We bieden daarvoor volop mogelijkheden.
 

Lees meer

Aanvullende informatie:

  • Je krijgt in principe les in een groepje. Op basis van de aanmeldingen spreken we een lesdag en -tijd met de deelnemers af.
  • Er bestaat een mogelijkheid om bij het Keyboardcentrum (Heezerweg 93) een keyboard te huren om thuis te kunnen oefenen. Dan hoef je niet meteen een instrument aan te schaffen.