De Toenagers

55+ orkest
Leeftijd
Volwassenen
Dag
Dinsdag
Dagdeel
Middag
Duur
30 lessen
Gestart op
25-9-2018
Lestijd
13:45 - 15:30 (105 min)
Prijs
€ 180,00
Locatie
Docent
Code
10532
Inschrijven
Deel dit met je vrienden via:

Prijs berekenen

Inschrijven

Gegevens deelnemer

Voer een geldige geboortedatum in.
Voer een geldig huisnummer in.


Bedragen tot € 200 worden doorgaans in 1 termijn geïncasseerd (eenmalige machtiging)
Bedragen vanaf € 200 worden standaard in 2 termijnen geïncasseerd (doorlopende machtiging)


Soms maken wij in de les foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social mediakanalen en/of gedrukte media. Graag ontvangen wij hiervoor uw toestemming. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan zorgen wij ervoor dat u of uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames. Bij openbare activiteiten of optredens kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.
Muziek maken én optreden met leeftijdsgenoten. Als muzikant bij orkest De Toenagers speel je muziekstukken die op maat gemaakt worden en repeteer je wekelijks. Dat is leerzaam, verrijkend en gewoon heel gezellig!

Al meer dan 25 jaar een bewezen concept, dit orkest van 55-plussers met allerlei verschillende instrumenten. Zin om mee te doen? Onder leiding van van een ervaren docent beleef je met de anderen hoe leuk het is om samen op goed niveau muziek te maken. Elk stuk is weer een nieuwe uitdaging voor iedereen.

Lees meer

De sfeer in de groep is prettig; hard werken en spelplezier vinden een mooie balans. Bovendien is er ruimte voor een praatje. Ieder seizoen werkt het orkest toe naar een paar concerten, zowel binnen als buiten CKE. Begrijpelijk dat veel muzikanten lang lid van het orkest blijven!

Ben je 55+, beheers je een instrument redelijk of goed én kun je zelfstandig een partij instuderen? Dan ben je van harte welkom in dit bijzondere orkest. De repetitie duurt van 13.45 tot 15.30 uur inclusief een kwartier pauze.

CKE biedt diverse mogelijkheden voor samenspel en samen zingen. Er zijn tal van ensembles, orkesten en bands. Volg je wekelijkse instrumentale lessen via het lidmaatschap van de muziekschool? Dan hoort het spelen in een ensemble, orkest of band er gewoon bij, meestal gratis. Ook als je geen cursist bent van de muziekschool, kun je hieraan tegen betaling deelnemen.